November 30, 2011

'Saya Suka Join GA. Korang Suka tak?'


Satu sebab aku suka join giveaway sbb leh dapat hadiah free.. Bila tau dah menang something mesti kegembiraan tu akan berpanjangan hingga berhari-hari..

Jom join reramai ek.. Kalau nak join leh klik banner tu..

End : 2nd Dec 2011

November 22, 2011

MamaTisya Keychain Penang Giveaway


End : 25th Nov 2011

Korean Giveaway


Tag : Wan

End : 18th Dec 2011

1St FAZWA Giveaway


Tag : Suzie

End : 30th Nov 2011

Yasmin Aris 1st GA


Syarat-Syarat :-
 
1.    Wajib FOLLOW dan LIKE Facebook Page

2.    Create new post yang mengandungi :-
·          TitLe yg bertajuk “Yasmin Aris 1st GA”
·          Copy semua syarat-syarat GA ni .
·          Jangan Lupe Letak gamba kat atas tu skaLi .
                                                                    ·          Gambar tu mesty Lah di LINK kan kepada entry.

3.    TinggaLkan Link entry kat ruangan komen. 
 
End : 19th Dec 2011

LSO contest


End : 24th Nov 2011

SeC0nD BiRThdaY AdHa GiVEawAy


End : 25th Nov 2011

Hadiah Untuk Kamu


End : 15th Dec 2011

Give Away - For Fun 1

End : 22nd Nov 2011

November 19, 2011

CONTEST : aZaM sMarT MaaL HijRaH by DRC & CTK


Azam untuk Maal Hijrah tahun ni adalah untuk mendidik anak2 sendiri dengan berlandaskan Islam. Yang paling penting tuk mengajar anakku Zulqarnain (4thn) dan Zul Iqbaal (3thn) menghafal 30 surah pendek di dalam Al-Quran selewat2nya pertengahan tahun 2012. Manakala untuk anakku Zulfiqar (5bulan) aku berazam untuk mendidiknya dengan ayat-ayat Al-Quran dan seboleh-bolehnya mengenal huruf jawi seawal mungkin. Untuk diri sendiri pula menjadi isteri dan anak yang solehah dan menjaga tingkah laku dimana pun berada.

Tag : Aju

Contest Blog Simple But Awesome

End : 13th Dec 2011

Contact Lens Giveaway

November 12, 2011

Erymin's Giveaway


End : 30th Nov 2011

Golden Delicious Giveaway


End : 31st Jan 2012

Giveaway: Lunavocy Nov 11

Lunavocy is your Top Favorite and Trusted Online Shop

Lunavocy.com will be your top favorite and trusted online shop because Lunavocy.com are selling cosmetics, beauty and skincare products, Perfumes, Bags and Fashion accessories at valuable and affordable price. You can get authentic products on Lunavocy.com such as Benefit Cosmetics, My Beauty Diary Mask and Coach brand at Lunavocy.com.
    Lunavocy.com are also specialized in selling high quality products such as MAC, Christian Dior, D&G, Hugo Boss, Shu Uemura, Guerlian, CK, Paris Hilton, Givency, Christian Dior, DKNY and etc. we sell products are carefully selected, We are ensure to deliver and provide guarantee of 100% quality at absolutely affordable price. If you are people with desire of fashion and name-brands makeups, but limited by your tight budget and can not afford those nice-looking makeups , then please do not hesitate to buy from Lunavocy.com. So far, we have repeated customers buy from us and satisfied with products that we are selling in Lunavocy.com. Happy Shopping!!!

Find Lunavocy on Facebook or visit Lunavocy.com 
End : 30th Nov 2011

November 8, 2011

CONTEST HADIAH BEST by JALAL


Aku and Family
Inilah hadiah yang aku inginkan sbb aku suka ambik gambar.. tp lom mampu beli yang camni.. Manalah tau impian aku leh tercapai dengan masuk contest ni kan...

Tag : Lulu & Dayah

End : 28th Nov 2011

25 Things Random Giveaway by Penmerah.com


Tag : Zura

End : 10th Nov 2011

November 7, 2011

Ieyza Afieyna 1st Giveaway


Tag : Aju

Peraduan Tulis, Teka dan Menang MawarMerah 2008.com

a) Menangi hadiah dalam Peraduan Tulis, Teka dan Menang di blog Kak Long Mawar Merah di adakan sempena  Ulang Tahun Perkahwinan Kak Long yang ke- 20 pada akhir bulan June dan Ulang Tahun ke-2 mawarmerah2008.com beroperasi di domain dan hosting berbayar.
 
           b) Tuliskan komen yang membina tentang blog mawarmerah2008.com ini  dengan memasukkan perkara di bawah: 
              1) Perkara yang patut dikekalkan di mawarmerah2008.com
Kak Long perlu kekalkan kekemasan blog Kak Long dan juga menggunakan Bahasa Melayu yang betul (tak macam blog saya)
 
              2) Perkara yang patut dibaiki di mawarmerah2008.com
Mungkin Kak Long leh selitkan gambar di setiap entri sebab itu lebih menarik perhatian pembaca (hanya sekadar pandangan ek. Kalau rasa kurang bernas jangan hiraukan komen saya)

End : 20th Nov 2011

Contest : Gambar Cool


@ Taman Layang2

Peace !!

Cool !!!

End : 15th Nov 2011

KAMI 1st GA


Why you should win this GA?
Saya kena menang GA ni sbb saya suka sangat ngan hasil tangan MamaAlya. Lagipun saya ni memang bab jahit menjahit ni memang sudah tentu akan gagal.

 If you are the winner, kamu mahu sy jahit ape untuk kamu?
Kalau boleh nak nursing kurung tapi dapat diaper bag pun dah kira bagus... Hehehehehhe....

End : 18th Nov 2011


don't forget to put your name & email address ya lovelies semua

GIVEAWAY Herba Maharani Puanbee & Ayujamal


"Sertai Giveaway Herba Maharani Puanbee & Ayujamal Hanya dengan 3 langkah mudah"

End : 21st Nov 2011

My View My World Contest



Gambar ni saya ambik masa g bercuti kat Kota Kinabalu. Ni pemandangan waktu senja berhampiran dengan Gunung Kinabalu.. kitorang stay kat hotel atas bukit. So pemandangan memang cantik sangat.. Tapi ni pakai camera biasa jer dan saya pun x lah terror nak mengambil gambar pun... Nilah antara yang cantik kot...

Ni pulak pemandangan kat Pantai Irama.. Bawak anak2 g mandi pantai pastu tgk ramai nelayan baru balik dari laut..

Ni lak pemandangan kat Taman Tasik Perdana... bawak anak2 riadah...


Segmen : Saya Mahu Vector Graphic


Kenapa mahu Vector graphic?
Sebenarnya saya pun tak tahu apa tu vector graphic. Tapi nampak macam menarik tuk ada satu untuk gambar sendiri. Sekurang-kurangnya kalau org tanya apa tu vector graphic bolehlah menjawab. Xdelah cam katak bawah tempurung. Maklumlah saya x belajar benda2 graphic ni. So mmg zero knowledge pasala benda2 ni.. Tapi kalau ada yang sudi nak kasi syok juga....
Vector yang Fiza buat ni cantik dan kemas jer.. Saya rasa nak buat vecto graphic ni perlulah seorang yang telitikan. Yelah kalau x rupa siti mungkin jadi rupa org lain lak kan...

Harap2 saya antara 5 yang berjaya mendapatkan Vector Graphic dari afizah.
Amin !!!

November 6, 2011

Birthday Giveaway !!!!


End : 18th Nov 2011

My Super Kids Love Water

Saya pertaruhkan dua gambar kat bawah ni... Gambar ni diambil masa kami bercuti di A Famosa
Suamiku, Zul Iqbaal (anakku) & Syazwan (anak buahku)

Suamiku, Zulqarnain & Zul Iqbaal

 ||Entry ini ditulis untuk contest di My Super Kids yang ditaja oleh Vitamin Shoppe, My Super Vitamins, Sihat.Ceria.Bahagia, Dapur Aulad, Kedai Triple S, Vitamin Best Deal dan ||

End : 10th November 2011


OHSEEEM Giveaway by Faqihah, Scha, Ain

Tag :

November 5, 2011

ALVAS BIRTHDAY GIVEAWAY


Happy Birthday diucapkan pada ALVAS.. moga panjang umur dan dimurahkan rezeki....

Ni Birthday cake to Alvas ek....


Giveaway My Granny Square


End : 20th Nov 2011

GA ; Ole-ole Pangkor by Koqin Karemo


Aku pernah g Pulau Pangkor.. mmg aku suka sangat pergi ni.. Last aku pergi x silap tahun 2000 kot.. Mmg dah lama gila pergi masa tu masih bujang... g ikut rombongan budak U dulu.. Masa tu BF a.k.a Suami aku sekarang pun g gak.. Kitorang stay kat Teluk Nipah.. Mmg best sangat sbb laut dia cantik.. kitorang siap naik kayak lagi.. mmg best gila...

Tapi aku rasa cam tu bukan last aku g sbb tetiba teringat family day office aku dulu ada bawak g Pangkor tapi day trip jer sbb kitorang stay kat Damai Laut Resort & Spa... Apa2 pun Pulau Pangkor mmg best dan mmg one of destination yang kami nak g thn depan. Insyaallah..

So sape nak join GA ni cepat sbb hari ni last day..

Iris's Birthday Giveaway


Happy Birthday to Irish...
Ni auntie bagi sikit birthday cake....
Moga success dalam hidup dan jadi anak yg soleh dunia dan akhirat