August 9, 2012

August 2012 Blog Giveaway


End : 31th of August 2012

Giveaway: Blog Anniversary


Jom join GA sempena ulangtahun pertama berblogging. Siapa yang nak join boleh terus klik banner kat atas tu...

GA ni berlangsung dari 9/8/12 - 9/9/12

Giveaway "Saya Nak Duit Raya"


Jom join GA ni seblm 13 Aug 2012

Giveaway Ramadhan Special


Jom join GA dari Wanita2u yer kawan-kawan. Saya pun baru nak mula beraktif dgn join GA kat blog2 ni. Salam perkenalan dari saya. Bagi sesapa nak join bolehlah baca syarat2 kat bawah ni ek.. Untuk direct pada blod boleh klik jer kat gambar atas tu..
  1. Blogger 
  • Jadi follower blog Wanita2u. Skip jika anda sudah jadi follower.
  • Buat simple post mengenai giveaway ini dengan kata-kata anda sendiri. Markah akan ditambah jika ayat menarik, tertarik & fantastic! :D
    Anda boleh menambah atau menggunakan banner di atas dan 
    salin syarat-syaratnya.
  • Anda perlu letakkan url post ini ke dalam blog post anda.
  • Buat sticky post mengenai giveaway ini sehingga 17 August 2012.
     2.  Facebook
  • Like page Wanita2u.comSkip jika anda sudah like.
  • Like post ini dengan klik Like button di bawah.
  • Share ke wall Facebook anda mengenai giveaway ini & tag Wanita2u.com
     3.Twitter
  • Follow kakfash on twitter. Skip jika anda sudah follow.
  • Tweet mengenai post ini dengan klik tweet button di bawah dengan menyebut "@kakfash". 
Senang bukan? :) Harap-harap ada lah yang sudi join. Hehe.

Setiap penyertaan berikan detail tersebut di ruangan komen di bawah : 
  • Follower ID & blog post url link
  • Facebook nickname
  • Twitter username
  •  Warne inner tudung kegemaran anda (Hitam, putih, kelabu)
Pesanan ringkas : Hanya penyertaan lengkap (mengikut syarat yang ditetapkan) akan diterima. 
    Giveaway ini akan berlangsung mulai hari ini 4/8/2012 hingga 17/8/2012. Semoga berjaya & Selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri.