December 31, 2011

December 29, 2011

MY BIRTHDAY Giveaway by MADAMMONDOQ.COM


Suka sangat baca entry2 pasal percutian Madammondoq dah blog yg simple dan x berat.

 Sempena Hari Lahir MM Saya ucapkan SELAMAT HARI LAHIR. Moga kita menghargai hari2 yang mendatang dengan penuh pengertian dan pengisian buat bekalan kita di Akhirat kelak.

End : 27th Jan 2012

December 19, 2011

Atien nak bg watermark free


Nak watermark dari atien sbb mmg buta IT nak buat yang cun2 macam org lain.. Lagipun mmg xde masa nak buat sbb kerja melambak2.

End : 21st Dis 2011

Year End Giveaway

End : 21st Dec 2011

Ifaz Collection Giveaway

Tag : Aju
 
End : 31st Dec 2011

Back to School Giveaway

End : 31st Dec 2011

Blog Hanya Dari Mata Mini Give-Away :TQ Followers!


Tag : Aju & Bada 
End : 31st Dec 2011

December 15, 2011

Saya Mahu Novel Ombak Rindu dari Eyriqazz.Com


 Entri kegemaran saya di Eyriqazz.Com adalah Percutian di Lost World of Tambun kerana itu adalah salah satu destinasi percutian yang dirancang untuk dilawati pada tahun 2012. Selain dari itu, mmg suka bawak anak2 ke tempat yang anak2 suka pergi terutamanya kawasan yang berair.

End : 25 Dec 2011

 


December 2, 2011

Shell - Citibank 'GPS Bay Giveaway' Contest


Let's klik to join

End : 30th Dec 2011

Giveaway - cenderamata dari Pangkor


Aku pernah dah g pangkor.. tempat yang sangat cantik dan aku suka sangat... Mmg nak g sekali lagi tp x tau bila...

End : 15th Dec 2011

Zie Fauzi Simple Giveaway


End : 4th Dec 2011

1st Giveaway From China @ affafkusayang


End : 31st Dec 2011

November 30, 2011

'Saya Suka Join GA. Korang Suka tak?'


Satu sebab aku suka join giveaway sbb leh dapat hadiah free.. Bila tau dah menang something mesti kegembiraan tu akan berpanjangan hingga berhari-hari..

Jom join reramai ek.. Kalau nak join leh klik banner tu..

End : 2nd Dec 2011

November 22, 2011

MamaTisya Keychain Penang Giveaway


End : 25th Nov 2011

Korean Giveaway


Tag : Wan

End : 18th Dec 2011

1St FAZWA Giveaway


Tag : Suzie

End : 30th Nov 2011

Yasmin Aris 1st GA


Syarat-Syarat :-
 
1.    Wajib FOLLOW dan LIKE Facebook Page

2.    Create new post yang mengandungi :-
·          TitLe yg bertajuk “Yasmin Aris 1st GA”
·          Copy semua syarat-syarat GA ni .
·          Jangan Lupe Letak gamba kat atas tu skaLi .
                                                                    ·          Gambar tu mesty Lah di LINK kan kepada entry.

3.    TinggaLkan Link entry kat ruangan komen. 
 
End : 19th Dec 2011

LSO contest


End : 24th Nov 2011

SeC0nD BiRThdaY AdHa GiVEawAy


End : 25th Nov 2011

Hadiah Untuk Kamu


End : 15th Dec 2011

Give Away - For Fun 1

End : 22nd Nov 2011

November 19, 2011

CONTEST : aZaM sMarT MaaL HijRaH by DRC & CTK


Azam untuk Maal Hijrah tahun ni adalah untuk mendidik anak2 sendiri dengan berlandaskan Islam. Yang paling penting tuk mengajar anakku Zulqarnain (4thn) dan Zul Iqbaal (3thn) menghafal 30 surah pendek di dalam Al-Quran selewat2nya pertengahan tahun 2012. Manakala untuk anakku Zulfiqar (5bulan) aku berazam untuk mendidiknya dengan ayat-ayat Al-Quran dan seboleh-bolehnya mengenal huruf jawi seawal mungkin. Untuk diri sendiri pula menjadi isteri dan anak yang solehah dan menjaga tingkah laku dimana pun berada.

Tag : Aju

Contest Blog Simple But Awesome

End : 13th Dec 2011

Contact Lens Giveaway

November 12, 2011

Erymin's Giveaway


End : 30th Nov 2011

Golden Delicious Giveaway


End : 31st Jan 2012

Giveaway: Lunavocy Nov 11

Lunavocy is your Top Favorite and Trusted Online Shop

Lunavocy.com will be your top favorite and trusted online shop because Lunavocy.com are selling cosmetics, beauty and skincare products, Perfumes, Bags and Fashion accessories at valuable and affordable price. You can get authentic products on Lunavocy.com such as Benefit Cosmetics, My Beauty Diary Mask and Coach brand at Lunavocy.com.
    Lunavocy.com are also specialized in selling high quality products such as MAC, Christian Dior, D&G, Hugo Boss, Shu Uemura, Guerlian, CK, Paris Hilton, Givency, Christian Dior, DKNY and etc. we sell products are carefully selected, We are ensure to deliver and provide guarantee of 100% quality at absolutely affordable price. If you are people with desire of fashion and name-brands makeups, but limited by your tight budget and can not afford those nice-looking makeups , then please do not hesitate to buy from Lunavocy.com. So far, we have repeated customers buy from us and satisfied with products that we are selling in Lunavocy.com. Happy Shopping!!!

Find Lunavocy on Facebook or visit Lunavocy.com 
End : 30th Nov 2011

November 11, 2011