August 9, 2012

August 2012 Blog Giveaway


End : 31th of August 2012

Giveaway: Blog Anniversary


Jom join GA sempena ulangtahun pertama berblogging. Siapa yang nak join boleh terus klik banner kat atas tu...

GA ni berlangsung dari 9/8/12 - 9/9/12

Giveaway "Saya Nak Duit Raya"


Jom join GA ni seblm 13 Aug 2012

Giveaway Ramadhan Special


Jom join GA dari Wanita2u yer kawan-kawan. Saya pun baru nak mula beraktif dgn join GA kat blog2 ni. Salam perkenalan dari saya. Bagi sesapa nak join bolehlah baca syarat2 kat bawah ni ek.. Untuk direct pada blod boleh klik jer kat gambar atas tu..
  1. Blogger 
  • Jadi follower blog Wanita2u. Skip jika anda sudah jadi follower.
  • Buat simple post mengenai giveaway ini dengan kata-kata anda sendiri. Markah akan ditambah jika ayat menarik, tertarik & fantastic! :D
    Anda boleh menambah atau menggunakan banner di atas dan 
    salin syarat-syaratnya.
  • Anda perlu letakkan url post ini ke dalam blog post anda.
  • Buat sticky post mengenai giveaway ini sehingga 17 August 2012.
     2.  Facebook
  • Like page Wanita2u.comSkip jika anda sudah like.
  • Like post ini dengan klik Like button di bawah.
  • Share ke wall Facebook anda mengenai giveaway ini & tag Wanita2u.com
     3.Twitter
  • Follow kakfash on twitter. Skip jika anda sudah follow.
  • Tweet mengenai post ini dengan klik tweet button di bawah dengan menyebut "@kakfash". 
Senang bukan? :) Harap-harap ada lah yang sudi join. Hehe.

Setiap penyertaan berikan detail tersebut di ruangan komen di bawah : 
  • Follower ID & blog post url link
  • Facebook nickname
  • Twitter username
  •  Warne inner tudung kegemaran anda (Hitam, putih, kelabu)
Pesanan ringkas : Hanya penyertaan lengkap (mengikut syarat yang ditetapkan) akan diterima. 
    Giveaway ini akan berlangsung mulai hari ini 4/8/2012 hingga 17/8/2012. Semoga berjaya & Selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri. 

    MamaTisya Duit Raya 2012 Giveaway


    Dah lama x join GA kat blog... tetiba rajin lak nak join GA kat blog. Anyway nak ucapkan salam perkenalan kepada MamaTisya dan ucapan Selamat Hari Raya kepada MamaTisya sekeluarga.

    GA Tamat pada : 10 Ogos 2012. Sapa nak join boleh klin kat gambar tu yer

    June 9, 2012

    June 2012 Blog Giveaway


    End : 11.59pm on 30th of June 2012

    June 5, 2012

    Photo Contest

    Dah lama x post kat sini sbb banyak join offline contest. Tapi hari ni ter rajin nak update kat sini sbb takut terlupa ngan contest2 yg aku nak masuk. Hopefully aku berjaya masuk semua contest2 ni sblm tarikh tutup.
    Contest period:  1 June – 31 August 2012 

    Prizes: 
    1st Prize: Kuala Lumpur to Krabi (Returns flights + AirAsiaGo voucher worth RM600 + 5,000 BIG Points)
    2nd Prize: Kuala Lumpur to Yangon (Returns flights for 2 pax + 3,000 BIG Points)
    3rd Prize: Kuala Lumpur to Kota Kinabalu (Returns flights for 2 pax + 2,000 BIG Points)

    How to participate:
    Download any of the four I AM HERE! or WE ARE HERE! placard designs and print it on A4. Those with tablets, save these designs and flash them on the screen.
    Shoot your funny/crazy/creative poses with the placard at any AirAsia or AirAsiaX destinations.
    Your photos should identify the iconic landmarks or places of the destinations, for example, you posing in front of Petronas Twin Towers, Kuala Lumpur; or Tanah Lot in Bali, Indonesia.
    Submit your photos via this page.




    Contest period:  21 May - 24 Jun 2012 

    Weekly Prizes: 
    2 x F&B vouchers worth RM300 from The HUB

    How to participate:
    Upload a star snapshot of you and your parents




    Contest period:  26 May - 10 June 2012 

    Prizes: 
    RM300 cash vouchers! 

    How to participate:
    Purchase a latte 
    Snap a picture of your own designed latte
    post it up in Pacific Coffee Malaysia facebook 
    Share & get your friends & family to like your photos
    MOST LIKES will win




    Contest period:  24 May - 24 Jun 2012 

    Prizes: 
    Grand prize: An education fun worth RM200,000
    1st prize: 
    Baby products and vouchers worth RM5,000
    Parkson gift vouchers worth RM1,200
    2nd prize: 
    Baby products and vouchers worth RM3,500
    Parkson gift vouchers worth RM600
    3rd prize: 
    Baby products and vouchers worth RM2,000
    Parkson gift vouchers worth RM300
    Consolation prize x 20: 
    Baby products and vouchers worth RM500
    Parkson gift vouchers worth RM50

    How to participate:
    Purchase RM80 and above in a single receipt from the Baby Department to receive an entry.
    Citibank cardmembers receive 2x entries.
    Complete the contest form and attach your original receipt.
    Submit an A4 paper-sized montage of your baby's 3 most favourite moments.
    Mail it to the address indicated in the contest form or submit online at contest.parkson.com.my.





    Tempoh Peraduan:   24 May - 31 Jul 2012 

    Hadiah: 
    Hadiah utama: 
    Baucar Tunai: RM10,000
    Hamper bernilai: RM1,000
    Hadiah ke-2: 
    Baucar Tunai: RM6,000
    Hamper bernilai: RM800
    Hadiah ke-3: 
    Baucar Tunai: RM3,000
    Hamper bernilai: RM500
    Sagu Hati x 200: Baucar Tunai: RM200




    Contest period:  1 Jun - 21 Jun 2012 

    Prizes: 
    Grand prize x 2: A trip for 2 to any major city in the world that has a Uniqlo store (New York, London, Paris, Tokyo, Osaka, Taipei, Hong Kong, Shanghai, Beijing, Seoul, Moscow, Manila, Singapore, Bangkok.)
    2nd prize x 8: RM500 UNIQLO voucher
    3rd prize x 10: RM300 UNIQLO voucher
    Consolation prize x 50: RM100 UNIQLO voucher

    How to participate:
    Uplook your uniqlooks 
    All entries with UT t-shirts submitted before 9 June 2012 will be automatically entered into the global UT style contest 
    Ask your friends to vote for your photo.



    Contest period:  4 Jun - 17 Jun 2012 

    Prizes: 
    1st prize: RM500 cash + 1 year supply of Wendy's
    2nd prize: RM300 cash + 1 year supply of Wendy's
    3rd prize: RM200 cash + 1 year supply of Wendy's

    How to participate:
    Go to any Wendy's restaurant
    Take a creative picture with Wendy's Dave's Hot 'N Juicy Cheeseburger 
    Write a caption to go along with the photo
    Register & submit the form online.

    February 23, 2012

    February 21, 2012

    Segmen : Saya Join Pasti Dapat Doodle



    Nama Panggilan Anda : Zuraida Rahim


    Negeri Kelahiran : Selangor

    Warna Kesukaan : Merah

    Tag : Aju, Uyun, Ieqa




    February 19, 2012

    WWW.KAKINAKL.COM NAK BAGI RM



    Norish : Malulah kena peluk dengan Kak Ina, bocor rahsia saya nanti. Maklumlah saya pun ada spare tyre jugak
    Kak Ina : Rilekslah Norish, Kak Ina punya spare tyre lagi besar... Ada aku KISAH !!!



    GIVEAWAY di taja oleh www.kakinakl.com


     

    January 11, 2012

    First Giveaway By Onitsukahana


    Warna Kegemaranku for sure merah.. Sbb bila pakai warna merah muka nampak ceria dan berseri2 jer(perasan sendiri)

    End : 10th Mac 2012

    January 8, 2012

    First Giveaway

    End : 14th Jan 2012

    Miya-chan's Rilakkuma 1st GIVEAWAY !

        End : 15th Jan 2012
     

     

     

    RM50 UNTUK DIMENANGI !!! LUCKY DRAW Sempena Promosi JerseyMalaya, JOIN SEKARANG!



    Salam Sejahtera, Untuk pengetahuan anda semua, hari ini 6 Januari 2012 merupakan hari pembukaan http://jerseymalaya.blogspot.com

    Bersempena dengan pembukaan ini, JerseyMalaya telah mengadakan Cabutan Bertuah. Hanya Bloggers sahaja yg berpeluang untuk menyertai, langkah-langkah untuk turut serta yang sangat Mudah!
    Cuba nasib anda, mana lah tahu anda terpilih.
    Jersey Malaysia Untuk Dimenangi!




    HANYA 3 LANGKAH UNTUK SERTAI

    1. FOLLOW Blog http://jerseymalaya.blogspot.com/
    2. Klik 'Like' juga di http://jerseymalaya.blogspot.com/
    3. COPY Text di dalam Text Box di JerseyMalaya, Paste dan Post di Blog anda mengenai Cabutan ini.Beri Link kepada Entry anda di 'Comment'.

    Cabutan akan dibuat pada 6 Februari 2012. Pemenang adalah berpandukan Followers, Facebook Like, dan Entry di Blog anda.


    Blogger yang bertuah akan menerima Wang Tunai RM50 daripada JerseyMalaya.


    Sekian, Terima Kasih.




    /p>

    Giveaway by Devidalildevil


    End : 29th Feb 2012

    January 6, 2012

    Segmen: Jom Cari Blogger Setempat


    Nama : Zuraida Rahim
    Umur : 31 thn
    Personal blog (klik banner):
    Lokasi : Sg Buloh, Selangor 

    End : 8th Jan 2012

    GIVEAWAY SOUVENIR FROM HONG KONG


    "Hong Kong Best"
    End : 14th Jan 2012

    Giveaway Belog Nemomimosh


    Tag : Alin 

    End : 16th Jan 2012

    2nd Anniversary Giveaway by DAS


    End : 31st Jan 2012

    Cuti - Cuti Holiday!


    End : 13th Jan 2012