November 5, 2011

GA ; Ole-ole Pangkor by Koqin Karemo


Aku pernah g Pulau Pangkor.. mmg aku suka sangat pergi ni.. Last aku pergi x silap tahun 2000 kot.. Mmg dah lama gila pergi masa tu masih bujang... g ikut rombongan budak U dulu.. Masa tu BF a.k.a Suami aku sekarang pun g gak.. Kitorang stay kat Teluk Nipah.. Mmg best sangat sbb laut dia cantik.. kitorang siap naik kayak lagi.. mmg best gila...

Tapi aku rasa cam tu bukan last aku g sbb tetiba teringat family day office aku dulu ada bawak g Pangkor tapi day trip jer sbb kitorang stay kat Damai Laut Resort & Spa... Apa2 pun Pulau Pangkor mmg best dan mmg one of destination yang kami nak g thn depan. Insyaallah..

So sape nak join GA ni cepat sbb hari ni last day..

No comments:

Post a Comment