November 7, 2011

My View My World Contest



Gambar ni saya ambik masa g bercuti kat Kota Kinabalu. Ni pemandangan waktu senja berhampiran dengan Gunung Kinabalu.. kitorang stay kat hotel atas bukit. So pemandangan memang cantik sangat.. Tapi ni pakai camera biasa jer dan saya pun x lah terror nak mengambil gambar pun... Nilah antara yang cantik kot...

Ni pulak pemandangan kat Pantai Irama.. Bawak anak2 g mandi pantai pastu tgk ramai nelayan baru balik dari laut..

Ni lak pemandangan kat Taman Tasik Perdana... bawak anak2 riadah...


1 comment:

  1. salam,.

    cantikkk gambar2 tu,.aii,cane la sy xreti nak capture view yg macam ni,.hehe,.

    neway,gudluck eh,.tenQ sudi join contest sy,.hehe

    ReplyDelete